molen_logo_01.gif

 

Molen de Valk - Montfoort

 

Verkoop

Language
nl gb

De winkel

De winkel bij de molen biedt u al de producten die de molen zelf voortbrengt, maar ook andere streekproducten.Dit alles in een omgeving die past bij de op ambachtelijke wijze gepresenteerde producten.

Een paradijs voor zelfbakkers

In de molen kunt u alle basisproducten kopen voor deWinkel_01.jpg zelfbakker. Beginnende bij de meel en bloem van niet alleen tarwe, maar ook van spelt en andere producten. Ook als u wel zelf wil bakken maar niet alle ingredienten bij elkaar zoeken kunnen wij u helpen. Er is een uitgebreid assortiment aan mixen, voor cake, koekjes en brood. Bij de samenstelling van deze mixen proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw gezondheid, dit betekent we letten op calorien en het gebruik van suiker, voorzover dit mogelijk is. Een feest om mee te bakken en zeker om later te eten.

Streekproducten

Naast de, door de molen geproduceerde producten, zijn er nog andere producten uit de streek te verkrijgen, zoals sappen, jammen enzovoort.

Reden genoeg om eens langs te komen en in de uitermate gemoedelijke sfeer uw producten uit te zoeken en als nodig te laten voorzien van de nodige adviezen.

 

Tot ziens in de molen.

Zoek je een leuk cadeau?

In de molen verkopen we niet alleen de eigen producten (meel, bloem mixen e.d.), maar kunnen ook prachtige paketten voor U maken met daarin naast de molenproducten ook andere streekproducten. Een keer wat anders en vooral ook lekker Montfoorts.

Tot zaterdag

 

De molenwinkel is

iedere zaterdag open van

10:00 tot 16:00

 

Voor extra vragen neem contact met ons op

Gebruikers van ons meel

Het meel van de molen wordt ook door een aantal bakkers en restaurant gebruikt om hun producten te maken. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrijven waar u producten gemaakt met het meel van molen de Valk kunt kopen.

Il Falco Montfoort
 
     

 

Ander verkooppunten

De producten die door de molen geproduceert worden zijn ook op andere plaatsen rondom Montfoort te verkrijgen. Bij deze ander verkooppunten wordt niet altijd het complete assortiment verkocht.