Winkel

in onze molen is een gezellige winkel ingericht. Hier zijn tijdens de openingsuren vrijwilligers aanwezig om u te helpen bij het bepalen van uw aankopen. Er is keuze uit een groot assortiment.
U vindt er meel en bloem van verschillende granen zoals tarwe, spelt, rogge en boekweit. Naast deze los-verkrijgbare producten bieden wij u een aantal vrijwel kant-en-klare brood- en bakmixen aan. Deze mixen zijn op basis van zelfontwikkelde recepturen gemaakt van granen, gemalen door onze eigen molenaars.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een origineel cadeau dan kunnen wij iets leuks samenstellen, gebruikmakend van onze molenmixen, aangevuld met streekproducten zoals jams, diverse sappen, speltstroopwafels en souvenirtjes.
Voor de feestdagen in het jaar hebben wij voor u speciale mixen toegespitst op de gelegenheid, zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Pasen en Valentijnsdag.
U kunt bij ons onder het genot van een kopje heerlijke koffie of thee genieten van de sfeer van rust en gezelligheid binnen de molen. Dus bezoek ons op alle zaterdagen. U bent welkom!