molen_logo_01.gif

 

Molen de Valk - Montfoort

 

Evenementen

nl

Gezellig moment

Foto sessie

Jaarlijkse activiteiten

Heeft u iets speciaals te vieren, of wilt u u op een unieke lokatie een bespreking houden, neem dan contact met ons op.

Wij stellen de molenruimte, en bij mooi weer ook het voorterrein, beschikbaar voor kleine gezelschappen (tot zo'n 22 mensen). Lokale cateraars kunt u (ook samen met ons) regelen.

Een viering of vergaderen in het centrum van het land en op een unieke lokatie is een aparte ervaring.

 

Molen de Valk leent zich uitstekend voor het maken van foto's bij bijzondere gelegenheden. Zoals voor trouwfoto's, waarbij de molen uw foto’s een prachtige achtergrond geeft.

Maar ook bij andere gelegenheden biedt de molen een ideale setting voor het maken van foto’s, zoals bij jubilea en reünies.

 

Wij nemen deel aan diverse jaarlijks terugkerende activiteiten in onze historische stad, zoals de lentemarkt, de jaarmarkt en de 24-uur van Montfoort. Wij zetten ons dan in iets bijzonder te presenteren. Zo worden lekkernijen gebakken tijdens de jaarmarkt (bijvoorbeeld American Pancakes). U kunt tijdens jaar- en lentemarkten ook vers bereide producten uit de molen proeven.

Tijdens de nationale molendagen kunt u aan een rondleiding meedoen. Ook kunnen kinderen dan deelnemen aan zogenaamde molenspelen, die voor veel plezier zorgen.

Typische seizoensproducten brengt de molen in de verkoop tijdens de Sinterklaas- en Kerstperiode.